“Yakin Dia Set1a” – Tengah Video Call Tiba-Tiba P4kwe Ditepvk Rakan Sepejabat

Lumr4h hidup bekerja, setiap daripada kita mempunyai rakan berlainan j4ntina di pejabat masing-masing. Namun hak1katnya tiada seorang wanita pun yang suka tengok suami atau teman lelaki mereka berhvbungan terlebih rapat atau mesr4 dengan teman sekerja wanita, apalagi siap gurau bertepvk tamp4r.

Menerusi TikTok, gadis dikenali sebagai Icha ini berkongsi rakaman panggilan video bersama teman lelakinya yang sedang bekerja di pejabat. Namun tanpa disangka-sangka, ada tangan m1steri datang menepvk kep4la pemuda berkenaan.

Walaupun pada awalnya Icha akui agak cemburu melihat adeg4n tersebut, namun dia tidak menyalahkan mana-mana pihak kerana mereka sekadar bergurau sahaja. Malah mengenangkan dia rajin menghubunginya meskipun sewaktu sibuk bekerja, maka gadis ini yakin bahawa teman lelakinya seorang yang setia.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bagaimanapun terk1Ilan dengan sik4p wanita di pejabat tersebut kerana seng4ja mengaba1kan batas pergaulan. Selain itu, ada yang turut akui k4lah dengan perasaan cembvru sekiranya ternampak pasangan masing-masing bergvrau mesr4 dengan wanita sebarangan di tempat kerja. Secara keseluruhan, video tersebut telah meraih lebih 11 juta views setakat ini.

K0men Netizen

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : klmenjeritvideo.dnq.news

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*