(Video) Lelaki Meng4du Kipas Bot Pvtus, Rakan Pula Tenang Makan Nasi Dulu

Untuk yang selalu turun ke laut, tentunya pernah melalui pelbagai cab4ran dan dvgaan yang boleh berlaku tanpa dijangka. Sama seperti situasi yang dikongsikan oleh lelaki ini apabila kipas bot yang dinaiki mereka ini pvtus ketika berada di tengah-tengah laut.

Walaupun p4nik dengan apa yang berlaku, reaksi rakannya ini mencvri tumpuan ramai apabila dia dengan selambanya makan nasi di dalam kek4lutan itu. Malah rata-rata netizen turut sama terhibur melihat reaksi tenangnya itu walaupun ditimpa mas4lah.

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu menunjukkan suasana di atas bot itu di mana dia dan seorang lagi rakannya keluar memancing. Turut dapat dilihat, hanya mereka berdua sahaja yang berada di situ manakala di sekeliling mereka sep1 tanpa sebarang bot.

Lelaki itu turut meng4du tentang kipas bot mereka yang sebenarnya telah pvtus dan menyebabkan mereka tidak dapat pulang ke darat. Lebih melucukan, rakannya itu dilihat sedang sibuk menjamu selera semasa lelaki itu berkongsikan mas4lah yang dihadapinya ini.

makan

Menurut lelaki itu, mereka akhirnya berjaya pulang ke darat selepas menunggu kira-kira tiga jam untuk mendapatkan bantuan. Walaupun tiada apa-apa yang ser1us berlaku, gelagat rakannya itu berjaya menarik perhatian ramai apabila dilihat terlalu tenang dalam situasi itu.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur dengan reaksi tenang yang ditunjukkan rakannya itu. Ada juga yang berseloroh sekiranya perkara ini berlaku pada mereka, tentunya mereka tidak dapat menjadi setenang lelaki itu.

“Makan dulu lah lepas makan baru fikir. Nak fikir pun dah tak guna kipas dah pun ke dasar laut…”

lelaki mengadu

“Kena makan dulu baru boleh fikir kan…”

kipas bot

“Kalau aku mau nangis dah…”

komen

“Pakai kipas berapa inci nak pergi cod.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*