Gadis Review Water Jet Cvri Perhatian, “Tidur Dulu La Kak Baru Cakap”

Zaman moden hari ini bagaikan tiada apa yang mustahil. Dengan penggunaan media sosial yang cukup meluas, ramai yang mula berkongsikan kehidupan mereka menerusi pelbagai aplikasi. Malah ada juga yang berkongsikan ulasan mengenai barang yang dibeli dengan pelbagai cara kreatif.

Baru-baru ini seorang gadis review water jet yang baru sampai ke rumahnya telah mencvri perhatian ramai. Dalam rakaman itu kelihatan gadis ini mencuba peralatan baru dibelinya itu. Disembur ke arah lantai yang berlumut untuk bersihkannya.

Namun apa yang mencvri perhatian adalah voice over gadis tersebut dengan dialek Terengganu dan gaya bercakapnya. Bunyi gadis ini buat ulasan macam gaya m4las tapi tetap nak buat video. Berikut adalah rakaman gadis review water jet yang telah mencvri perhatian ramai ini:

Dah macam mana gayanya tu? Apa-apa pun video gadis review water jet dengan caranya tersendiri yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama @saerahriffin ini telah meraih lebih 527 ribu tontonan dan 35 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video ini di ruangan komen seperti berikut:

“Creator mesti lepas rakam penat pastu voiceover tengah penat”

review water jet3

“Cara nih macam tengah dok tidoq pastu kena paksa bangun pi cuci kat luaq sebab mak suruh hahaha”

review water jet2

“Tidur dulu kak, baru cakap”

review water jet1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*