Lelaki Kongsi ‘Istana’ Kucing Yang Dibina Untuk Haiwan Kesayangannya

Haiwan kesayangan seperti kucing semestinya menjadi pilihan ramai untuk dipelihara. Bukan sahaja sifatnya yang cukup manja dan sukakan perhatian, malah haiwan ini juga dapat membuatkan pemiliknya rasa gembira dengan kehadiran mereka.

Baru-baru ini seorang lelaki yang juga pemilik beberapa ekor haiwan ini berkongsikan satu video mengenai istana kucing yang dibina. Untung haiwan peliharaan lelaki ini kerana dapat tuan yang sangat ambil berat mengenai kucing-kucingnya.

‘Istana’ kucing ini dibina di dalam sebuah bilik khas dengan tersedia beberapa permainan dan ruang khas di dalamnya. Lebih menarik, ruang tersebut turut dilengkapi dengan beberapa bilik untuk si comelnya. Berikut adalah rakaman lelaki kongsi ruang khas buat kucingnya ini:

Wow, binaan istana buat haiwan kesayangannya ini nampak cukup gah dan cantik! Perkongsian oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @johanandhiscats ini telah meraih lebih 800 ribu tontonan dan 100 ribu likes. Rata-rata warganet turut kagum dengan binaan tersebut dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Ada almari aksesori ya. Hahaha handbag dan skirt tu tak tahann”

Istana Kucing 3

“Bilik kucing lagi lawa daripada bilik aku”

Istana Kucing 2

“Kucing pun duduk istana cantik, saya nak tinggal situ juga boleh tak bang”

Istana Kucing 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*