[Vide0] Pemandu berg4duh dengan navigasi suara undang lucu, “Tiberr j4nda yg sal4h…”

Pada zaman sekarang ramai yang berharapkan kepada sistem navigasi dengan suara seperti Waze atau Google Map untuk membawa kita ke destinasi melalui jalan yang betul agar tidak tersesat.

Namun lain pula yang berlaku apabila seorang lelaki ini enggan mengikut arah yang diberikan sehingga dia bergaduh dengan robot navigasi suaranya.

Dalam video TikTok yang dikongsikan semula ke Twitter seorang lelaki yang sedang memandu diarahkan untuk membelok kiri oleh navigasi suara yang dipasangnya.

Namun lelaki itu membelok kiri membuat navigasi suara itu memanggilnya ‘b0d0h’ kerana tidak mengikut arah sehingga dia akhirnya sudah salah jalan.

Lelaki itu kemudian bertanya kepada navigasi suaranya itu ke mana robot tersebut ingin membawanya dengan membelok ke kanan kerana dia ingin pergi memancing.

Namun robot navigasi itu menjawab bahawa dia akan melaporkan perkara itu kepada bos lelaki berkenaan membuat lelaki itu m4rah.

Malah robot navigasi itu juga menvduh pemandu itu bahawa dia ingin pergi berjumpa j4nda membuat lelaki tersebut semakin s4kit hati.

Perbualan antara pemandu dengan robot navigasi itu membuat netizen pecah perut kerana geli hati mendengar mereka saling maki mem4ki.

“waze dah meng4muk…”

“Tiberr j4nda yg salah…”

“Pishang sgt ke ni bang…”

“tengah driving sorang2 pastu ada yg melayan…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*