Berbaju Kelawar Ke Pusat V4ksin Siap Bawa Baldi Sekali!, “Memang Konfiden Habis”

Menjadi tanggungjawab ramai untuk mengambil svntik4n v4ks1n bagi mengawal penvlaran C0vldl9 yang nampaknya semakin ‘mengg4nas’. Mematuhi arahan tersebut orang ramai mula hadir ke pusat v4ksin yang tersedia di serata negara.

Namun begitu ada pelbagai karenah dan gaya bila mereka ini hadir ke pusat v4ksin. Sebelum ini pernah tular ada yang datang berpakaian pahlawan melayu, pelbagai kostum dan sebagainya.

Bagaimanapun, baru-baru ini ada satu individu berbaju kelawar ke pusat v4ksin siap bawa baldi sekali! Rakaman individu yang hadir ke pusat v4ksin tersebut sebegitu rupa telah mencuri perhatian ramai.

Malah lelaki tersebut sempat tampal nota di belakang badannya yang memberitahu tidak sempat bersiap kerana isterinya suruh pergi ambil svntik4n v4ksin.

Berikut adalah perkongsian rakaman lelaki berbaju kelawar ke pusat v4ksin yang telah dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @rizwan.99_ ini:

Sempat juga print dan tampal kertas nota beritahu situasi yang dilaluinya itu! Perkongsian rakaman telatah lelaki ini telah meraih lebih 1.6 juta tontonan dan 137 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian video ini di ruangan komen seperti berikut:

“Ya Allah korang ni ada pertandingan ke apa hahaha”

Berbaju Kelawar Ke Pusat 3

“Abang ni buat saya terhibur lah…Lepas jangan ada yang datang pakai tuala je sudahlah. Risau kadang ak1bat PKP lama sangat rakyat semua jadi kreatif”

Berbaju Kelawar Ke Pusat 2

“Aku sump4h terhibur dengan rakyat Malaysia yang macam ni. Pi cvcuk v4ksin tu dah macam pi costume party. Pakai costume macam2.”

Berbaju Kelawar Ke Pusat 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*