Reaksi Kucing Lepas Pec4hkan Pasu Bikin Terhibur, “Habis La Kau…”

Kalau bercakap tentang kucing, tentu ada saja perangai nak4l mereka yang pernah menc3tuskan hvru h4ra di rumah. Sama macam telatah seekor kucing ini yang telah memec4hkan pasu di rumahnya sehingga habis hancvr berderai dibuatnya.

Namun apa yang menarik perhatian ialah reaksinya yang kelihatan tidak bers4lah malah hanya memandang sahaja pemiliknya membersihkan pasu itu. Reaksinya ini turut membuatkan rata-rata netizen berdekah melihat kecomelannya ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing itu difahamkan telah memec4hkan sebuah pasu bunga di dalam rumah. Malah turut dapat dilihat, pasu itu yang hancvr berk3cai di lantai dan sedang dibersihkan oleh pemiliknya itu.

Dalam masa yang sama, kucing itu turut memerhatikan pemiliknya membersihkan kek4cauan yang dilakukannya itu. Lebih mencuit hati, kucing itu hanya duduk diam sahaja dengan muka tidak bers4lah melihat pasu yang telah hancvr itu.

Ada juga yang menganggap mungkin juga kucing itu berpura-pura mas4lah itu bukanlah berpunca darinya. Pemiliknya itu kemudian menyapu serp1han pasu yang telah pec4h dikerj4kan oleh kucing berwarna putih itu.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama berdekah melihat reaksi selamba dari kucing ini. Ada juga yang berseloroh kucing itu seolah-olah berlakon menjadi patung dan hanya duduk diam di situ kerana bimb4ng dim4rahi pemiliknya.

“Habis la kau tidur luar rumah.”

reaksi kucing

“Pura-pura tak tahu lahhh.”

kucing

“Mukanya tak bers4lah…”

komen

“Cosplay jadi patung.”

tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*