Si Comel Memb3bel Depan Kolam Ikan, “Dia Punya Ger4m Tu”

Telatah kucing sering kali membuatkan kita terhibur. Apatah lagi jika kucing itu adalah haiwan kesayangan korang di rumah. Jika tiada haiwan ini di rumah boleh buat rasa tak keru4n dibuatnya.

Malah fizikal haiwan ini yang gebu dan comel membuatkan siapa sahaja yang tidak ger4m dengan kucing. Baru-baru ini satu video yang memaparkan seekor kucing yang sedang berdiri di tepi kolam ikan telah mencvri perhatian ramai.

Manakan tidak video tersebut telah disunting dengan bunyi seakan si comel memb3bel depan kolam ikan! Nampak macam kucing ini betul-betul sedang memb3bel pada ikan di dalam kolam tersebut. Berikut adalah rakaman si comel ini yang membuatkan ramai ger4m dengannya:

Bukan main lagi gayanya haiwan comel ini ya! Kalau kucing betul-betul boleh memb3bel macam inilah agaknya gaya haiwan ini. Apa-apa pun perkongsian si comel memb3bel depan kolam ikan ini telah meraih lebih 8.5 juta tontonan dan 1.3 juta likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan telatah kucing gebu ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Dia cerita masalah dia tu str3ss dengan tuan yang jaga dia”

Kucing membebel depan kolam ikan 3

“Bah bah bah bah banyak ikan lazat”

Kucing membebel depan kolam ikan 2

“Adakah kucing ini mar4h pada kucing itu? Kelakarlah!”

Kucing membebel depan kolam ikan 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*