“Cinta tak kenal usia” – [Vide0] Beza 25 Tahun, Pemuda Kahwin Dengan Cikgu Sendiri

Kalau kita nak cakap pasal jodoh, rezeki, aj4l, semuanya memang menjadi rahsia Allah S.W.T dan tiada siapa yang dapat r4mal apa akan jadi nanti.

Bercakap soal tak boleh nak r4mal, sama seperti kisah ni yang mana seorang murid ni bertemu jodoh dengan cikgunya sendiri.

Selalu ambil gambar bersama

Baru saja beberapa jam dimuat naik ke media sosial, tapi posting mengenai pertemuan jodoh antara anak murid dan seorang cikgu ni memang menjadi perhatian netizen.

Video mengenai perkara itu dikongsikan melalui akaun @Samballana Bistro, dan ia menunjukkan gambar-gambar yang telah digabungkan menjadi sebuah video terhadap perkenalan mereka berdua ini.

Dalam video tersebut, difahamkan bahawa seorang remaja lelaki itu merupakan pelajar di sebuah sekolah dan dia selalu mengambil gambar dengan cikgunya tersebut. Sejak dari situ, mereka berdua ni lebih banyak ambil gambar bersama.

Beza umur lebih 25 tahun

Tapi agak mengejutkan pada tahun 2020, mereka berdua ni bertemu jodoh dan disatukan dengan ikatan yang sah. Mungkin kita dah pernah dengar, pelajar kahwin dengan cikgu beza umur setakat beberapa tahun.

Walau bagaimanapun, paling mengejvtkan adalah bila mereka berdua ni sebenarnya mempunyai jarak umur sebanyak 25 tahun. Jauh gil4 wehhh.

“Dulu cikgu saya, sekarang isteri saya!” 

Sejak artikel ni ditulis, video tersebut dah dimuat naik lebih kurang selama 6 jam tapi dah peroleh hampir 1 juta views di TikTok.

“Kalau m4rah istri t4kut ilmu tk berk4t”

Di ruangan komen, ternyata rata-rata netizen terk3jut dengan posting itu. Ramai yang masih tak percaya sebab perkara ni agak rare di negara ni, dan ada juga yang bergurau bahawa lelaki tu tak boleh m4rah isterinya nanti sebab takut ilmu di sekolah dulu tak berk4t.

Siapa belum jumpa jodoh tu jangan ris4u, mungkin dia lambat lahir je tu hehehe.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*