Gadis Kongsi Cara Mudah ‘Gosok’ Tudung, “Lah Tak Terfikir Pun Nak Buat Gitu”

Buat mereka yang berhijab pastinya kadang-kadang ada perasaan m4las untuk menggosok tudung. Tapi bila tidak digosok, tudung yang dipakai nampak berkedut dan tidak kemas.

Mahu pakai jenis fabrik yang sus4h kedut tidak sesuai dengan gaya pula. Mahu atau pun tidak, kenalah juga gosok untuk tampil kemas dan menarik.

Screenshot at Aug 18 12-28-31

Walaubagaimanapun, baru-baru ini satu video yang menunjukkan cara mudah ‘gosok’ tudung telah mencvri perhatian ramai. Dalam rakaman itu seorang gadis hanya menggunakan alat meluruskan rambut untuk melicinkan bahagian tudung yang berkedut.

Berikut adalah rakaman seorang gadis kongsi cara mudah ‘gosok’ tudung tersebut:

Wow, tak sangka boleh guna alat meluruskan rambut dapat dijadikan tudung licin! Nampak senang betul cara yang ditunjukkan gadis ini. Malah ramai juga yang akui tak pernah terfikir untuk menggunakan alat ini bagi melicinkan tudung mereka. Perkongsian rakaman ini telah meraih hampir 300 ribu tontonan dan 22 ribu likes.

Rata-rata warganet turut kagum dengan kreativiti gadis ini dan meninggalkan kata pujian mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Lahh tak terpikir pon nak buat gituu”

gosok tudung 3

“Ini genius! Kenapa aku tak terfikir nak guna cara ni sebelum ni??”

gosok tudung 2

“Sesetengah yang berhijab guna pengering rambut”

gosok tudung 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*