Terk3du netizen pertama kali tengok burung tidur, video individu ini jadi tumpuan

Kecomelan burung yang dipandang dari jauh sahaja sudah cukup memukau individu yang melihat apatah lagi dapat melihatnya dengan lebih dekat.

Bagi seorang pengguna TikTok atas nama Mamabingg ini mendapat ribuan tanda suka ramai apabila berkongsikan rakaman video seekor burung yang begitu bertuah dapat melihatnya dengan sangat dekat lalu menjadi bualan hangat netizen.

Dia berkongsikan bagaimana suaminya menjumpai haiwan itu diatas pokok yang mana pada mulanya hanya dikongsikan foto tetapi lebih membuatkan teruja netizen melihat perkongsiannya kerana momen itu dapat dirakam dengan begitu indah.

Dalam video yang dimuat naik memaparkan bukan sahaja keindahan momen tersebut malah cukup terk3du netizen kerana dapat melihat bagaimana seekor burung tidur.

Lantas momen itu turut dihargai oleh netizen yang lain dengan menonton video dikongsikan individu berkenaan apatah lagi kualiti video juga cukup mengkagumkan ramai.

Sehingga ruangan komen di hantaran video tersebut menerima pelbagai reaksi senang netizen kerana dapat melihat buat pertama kali burung sedang tidur.

“Aku tengok bunga tu je dalam hati pun berkata untungnya shuben kelakar…”

Burung tidur

“First time nampak burung tido kat pokok. Thanks for sharing it”

IMG_20210817_231929

“Comelnya burung tu. Pandai dia lindung badan dia dari hujan malam”

IMG_20210817_232341

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*