Pant4ng buka pagar, si comel mer4yap rumah jiran sampai kena jemput babak, “Bosan…”

Dalam situasi sekarang ini, anak bulus juga perlu diperhatikan langkahnya agar tidak mer4yap terlalu jauh supaya tidak mengalami sebarang mas4lah.

Walau bagaimanapun, kadang kala susah juga ingin mengawal si comel ini apatah lagi yang kuat mer4yap sehingga pant4ng dapat peluang pasti terus lesap.

Begitulah nampaknya yang dihadapi oleh individu ini apabila si comel miliknya kuat merayap selepas pant4ng buka pagar lalu netizen yang melihat tidak dapat menahan ketawa mereka.

Apa tidaknya, comel sungguh perangai anak bulus ini sehingga akhirnya kena jemput oleh bapak. Dalam video, ujar pengguna atas nama Mia Radzee ini kucingnya pergi meronda masuk rumah jiran.

“Dia boleh pergi ronda-ronda masuk rumah jiran, ingat jiran nak jamu makan ke. Dahla makan kuat,” ujarnya sambil berkata akhirnya si comel itu dijemput bapak pulang.

Ruangan komen di hantaran video yang dikongsikan menerusi aplikasi popular itu nampaknya mencuit hati netizen yang mana turut ditinggalkan ribuan tanda suka.

“Kalau kucing macam ni masuk rumah saya, confirm saya cvlik terus…”

ComelComel

“Hahaha mesti rumah jiran sebelah ada pasangan dia la tu ataupun sekali sekala…”

IMG_20210819_094642

“Kucing kat rumah tak reti nak jalan. Asyik duduk dalam rumah je”

IMG_20210819_094709

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*