Si Bulus Kep0chi Setiap kali Tuannya Bawa Balik Lauk, “Dia Punya Teruja Tu”

Gelagat beberapa ekor kucing milik seorang wanita ini menjadi perhatian ramai apabila perangai mereka yang suka meny1buk itu. Manakan tidak setiap kali tuannya bawa pulang lauk pasti akan nampak tiga ekor kucing ini berkumpul di depan sinki.

Sebelum ini video beberapa ekor si bulus ini nampak pelik siput yang diletakkan di dalam sinki pernah menjadi perhatian ramai. Berikut adalah rakaman yang pernah tular sebelum ini:

Namun begitu, kali ini haiwan tersebut meny1ibuk di sinki kerana ada beberapa ekor ikan patin pula. Dalam rakaman tersebut kelihatan dua ekor si bulus kep0chi sedang perhatikan ikan patin dalam sinki yang masih hidup. Telatah mereka ini telah membuatkan ramai terhibur. Berikut adalah video kucing ini yang cukup comel:

Lama nampaknya kucing-kucing ini perhatikan ikan patin tersebut. Agaknya apalah kesudahan si bulus kepochi ini ya? Apa-apa pun perkongsian rakaman oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun @shah_ieda ini telah meraih lebih seribu tontonan dan 188 likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman telatah haiwan ini di ruangan komen seperti berikut:

“Hahaha dia pelik agaknya tu sis”

kucing kepochi 3

“Tengah aim nak ser4ng arah mana dulu…”

kucing kepochi 2

“Memang betul lah…Dia punya nak tau tu tak boleh bawa bincang”

kucing kepochi 1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : HCL

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*