[VIDEO] Pertama Kali Terpis4h, Satu Family N4ngis Tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair

Bermula bulan ini, pelajar-pelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learning.

Semasa menghadiri kelas secara online di rumah, pastinya bermacam-macam g4ngguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah, lori tilam lalu lah, bunyi anjing berg4duh lah, dan yang paling tak boleh tahan bila kita ada adik kecil di rumah. Masa kelas lah dia nak men4ngis, nak ajak main sama-sama. Kalau tak layan nanti mer4juk.

Min confirm kebanyakan korang yang student tu mesti pernah ada pengalaman macam ni kan?

Adik-adik ini masa depan mata je diorang ann0ying, tapi bila kita dah duduk jauh daripada dia nanti mesti r1ndu. Seperti video yang dikongsikan oleh ibu seeteeamyna ini, anak bongsunya kelihatan sangatlah sed1h ketika menghantar salah seorang daripada kakaknya pulang ke kampus.

Video:

@seeteeamyna

Kakak sambung belajar masuk asrama #nyawa #anakanak

♬ original sound – seeteeamyna – seeteeamyna

Melihat daripada video yang mendapat jumlah tontonan sebanyak 1.4 juta tersebut, ramai netizen yang cair dengan gelagat keluarga ini. Dikatakan bonding mereka sekeluarga pasti sangat rapat. Itu yang sus4h nak berp1sah. Hal ini kerana bukan si adik sahaja yang men4ngis, dua orang kakaknya juga dah berderai air m4ta serta mata si ayah juga merah nak cover tahan nangis!

Namun, ada juga yang memberi komen dengan menceritakan pengalaman sendiri bersama adik-beradik.

Jangan macam tu…awal-awal boleh lah suka sebab dapat jadi anak tunggal sekejap. Nanti lama-lama mesti sunyi!

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*