“Sabar Dik, Alamak..” – Pengantin ‘Gel0joh’ Sampai Abang Jurugambar Pun Tegur

Perkahwinan merupakan impian semua orang yang berstatus “single”. Berkahwin dengan pilihan hati sendiri juga merupakan impian semua orang dan ramai yang berkahwin dengan pilihan hati sendiri kerana mungkin kita sudah mengenal hati budi masing2 dan bersedia mendirikan rumah tangga dengan pasangan masing2.

Bagi yang sudah membuat persiapan berbulan2, ada juga yang mempunyai perasaan gugup dan apabila tiba masa pernikahan dan persandingan, tidak dapat dinafikan ramai yang gugup dan melakukan sesuatu di luar jangkaan.

Seperti yang berlaku kepada satu pasangan sejoli yang telah berkahwin dan apabila sedang bersanding, pengantin perempuan telah melakukan aks1 spontan iaitu mengangkat tangan pengantin lelaki dan diletakkan di dagunya. Jurugambar sempat berseloroh sabar tu yang membuatkan ramai tergelak.

Video tersebut dimuatnaik oleh @Mastura.mas di aplikasi Tik Tok miliknya itu mendapat 1.5 juta tontonan dari warga net. Aksi tersebut secara spontan apabila sesi fotografi untuk pengantin lelaki dan perempuan.

Video:

@mastura.mas

gatal kau nokkkks🤣.. #xyzbca #fyp #whatyoowant #fypシ゚viral

♬ nhạc nền – TrungBau1992 – TrungBau1992

Difahamkan jurugambar tersebut sempat memberitahu pengantin perempuan supaya sabar adalah kerana beliau masih lagi belum sempat bersedia untuk mengambil gambar. Macam2 ragam orang kahwin ni kan.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang berpendapat bahawa jurugambar tersebut masih belum berkahwin dan memang kena la “sabar dik”. Hihihi. Selain itu ramai yang mendoakan semoga perkahwinan berbahagia sampai ke syurga buat mereka. In shaa Allah.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*