Sambut Anniversary Ke-53, Anak Siap Tolong Make Up & Sewa Baju Pengantin Ibu Ayah

Sejak dah boleh rentas negeri, majlis-majlis dah mula dibenarkan ni, mesti ramai nak buat kenduri kahwin kan? Ye lah, dah lama rasanya tak makan nasi minyak. Nak tunggu majlis sendiri macam lambat lagi je…

Semua orang mesti mahukan perkahwinan yang kekal bahagia hingga ke jannah, betul tak? Tidak kira sama ada pengantin baru ataupun yang sudah lama. Tambah pula, zaman sekarang ramai yang ambil peluang untuk re-create gambar sanding untuk mengimbau kenangan di waktu awal perkahwinan.

Tidak mahu ketinggalan dari konsep untuk re-create gambar sanding sebagai sambutan ulang tahun perkahwinan, ada pasangan pengantin lama sambut anniversary mereka untuk tahun ke-53. Wah, mesti sweet couple sampai ke tua ni!

Anak perempuan kepada pasangan bahagia itu berkongsi sambutan yang menggembirakan itu di akaun TikToknya, @akak_nikelako. Wanita yang dikenali sebagai Aida itu memberitahu di kapsyennya bahawa dia tidak merancang dengan teliti pun untuk sambutan ulang tahun perkahwinan ibu bapanya.

Video:

@akak_nikelako

Unplanned aku buat smua ni sempena anniversary ma&aboh ke 53.amek gambo blkg rmh .. gambar kita bole ulang tgk sbg kenangan..bahagia itu kita yg cipta #fyp #fypplisssssss

♬ Sayang Sampai Mati – Repvblik

Tetapi disebabkan angka 53 itu memberi satu impak, dia mengambil keputusan untuk make-up ibunya dan juga sanggup sewa baju pengantin dari kawannya. Pada awalnya, dia berasa t4kut untuk meneruskan rancangannya kerana itu adalah pengalaman pertamanya untuk menata rias ibunya dan juga meminta ibu bapanya untuk bersiap seperti pengantin.

Ternyata, usaha yang diberikan membuatkan kedua ibu bapanya tersenyum gembira dan juga mendapat reaksi yang positif dari netizen di bahagian komen. Rata-rata mendoakan kebahagiaan pasangan comel itu dan ada juga yang mendoakan agar mereka terus diberikan kesihatan yang berterusan.

Min doakan kedua mak abah awak terus sihat dan boleh buat lagi photoshoot untuk anniversary yang akan datang..

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*