[VIDEO] Tengah Syok Guna, Netizen Turut Speechless Tengok Drone Baru Kena ‘Remb4t’ Dengan Helang

Bayangkan tengah syok-syok rakam video guna drone, baru beli pula tu, tiba-tiba kena curi, mesti rasa ‘sakit’ kan? Lagi ‘sakit’ kalau kena cvri dengan haiwan yang boleh terbang dan agak gan4s kalau nak lawan.

Alahai, itu lah yang jadi dekat satu keluarga ni bila drone yang dikatakan baru sahaja beli di s4mbar dek helang.

Drone disambar helang..baru beli nak test

Dalam masa 16 jam, video ini telah meraih 212K jumlah tontonan di TikTok, dilihat satu keluarga yang sedang berlibur di satu tempat tepi pantai ingin cuba menggunakan drone tersebut untuk ambil gambar mereka sekeluarga, dikatakan mereka bercuti di Langkawi.

Video:

@besihitam

drone disambar helang..baru beli nak test dah kena sambar helang #fyp #drone #besihitam #foryoupage #langkawi

♬ Oh No – Kreepa

Tengah sedap-sedap posing, dan melambai, tiba-tiba ada seekor helang sambar drone tersebut dan bawa terbang. Netizen juga turut rasa ‘keperitan’ yang dilalui bila melihat video di bawah ni.

Kisah sedih yang singkat – Netizen

Selain itu, ramai juga netizen yang berseloroh dengan menganggap akak yang melambai dalam video itu ibarat satu petanda.

Komen Netizen:

Dalam pada itu, memandangkan ada yang kata ianya di Langkawi, ramai netizen di ruangan komen menyatakan bahawa tempat itu bukan lah tempat yang selamat dan sesuai untuk menggunakan drone.

Haih, bertabahlah harap dapat lah balik drone tu, kalau min dah frust menonggeng dah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Lobak Merah

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*