[VIDEO] Keluar Malam Main Basikal, Tular Aks1 Berani Gadis Sound Lelaki G4tal

Seorang wanita berdepan detik cem4s selepas mend4kwa dig4nggu seorang lelaki ps1ko ketika bermain basikal di sebuah kawasan perumahan pada waktu malam.

Kejadian itu dikongsi wanita tersebut yang menggunakan akaun @psychomoonchildbuddy menerusi video yang dimuat naik di aplikasi TikTok yang memaparkan dia diganggu lelaki bermotosikal.

Menurutnya, lelaki itu mula mengekorinya selepas melihat dia bermain basikal seorang diri sebelum menghampirinya dengan meminta nombor telefon dan alamat rumah.

“Saya bermain basikal tak sedar ketika itu sudah pukul 10 malam. Ada seorang lelaki ikut saya walaupun saya tukar laluan sehingga saya berhenti.

“Dia tanya nama dan tinggal di mana serta minta nombor telefon. Saya keluarkan telefon sebelum dia tiba-tiba mengaku sebagai pengawal keselamatan,” katanya dalam video itu.

Melihat tindak-tanduk lelaki itu yang mencurigakan, wanita itu menjerit meminta pertolongan.

Video:

@psychomoonchildbuddy

Reply to @syafiqrrazak Jerit macam nak mati kat situ org keluar rumah tapi tgk je drpd dalam pagar

♬ original sound – psychomoonchildbuddy – psychomoonchildbuddy

“Jerit macam nak m4ti, orang keluar rumah tapi tengok dari dalam pagar,” d4kwa m4ngsa ketika menjawab komen daripada pengikutnya.

Perkongsian video itu juga turut meraih 628,400 ribu tontonan dan 50,800 tanda suka selain mendapat pelbagai reaksi daripada pengguna laman media sosial.

“Nasib akak berani dan bagus juga tak kayuh pergi, takut bila dekat tempat sunyi macam-macam boleh jadi,” kata @Faraazack.

Komen Netizen:

“Kenapa dengan jiran-jiran dekat sana, kasihan tengok akak ini jerit tapi masih tak ada yang keluar tolong,” kata @Ainunmata.

“Saya hormat awak sebab berani, tapi masih tak boleh terima kerana ada komen yang masih salahkan perempuan sebab dia berani, kalau dia duduk diam mesti orang salahkan perempuan juga,” ujar @Ciksyaf1.

Terbaru, wanita itu telah membuat laporan polis dan telah disahkan bahawa svspek bukan peronda di kawasan berkenaan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*