Bapa mentua kongsi keadaan terkini anak Vanessa Angel… bengk4k pada wajah belum pulih, kelopak mata berjahit

KEADAAN kesihatan anak kepada arw4h Vaneesa Angel dan Febri Andriansyah iaitu Gala Sky Andriansyah dilaporkan semakin baik.

Menurut laporan KapanLagi, bapa Febri iaitu Faisal Saat bagaimanapun berkata cucu lelaki berusia setahun itu masih mengalami keced3raan pada bahagian wajah.

“Bengk4k pada wajah agak tervk belum pulih lagi, di kelopak matanya ada jahit sikit… semuanya boleh diraw4t dan kami selalu berhubung dengan doktor.

“Tentang pembantu mereka, saya tidak berhubung lagi, tapi anak saya ada hubunginya… katanya Siska semakin baik tapi dia pun masih dalam raw4tan,” katanya.

Mengulas mengenai hasrat seorang jutawan di Surabaya bernama Tom Liwafa yang mahu membiayai hidup Gala sehingga dewasa, ini jawab Faisal!

bapa mentua Vanessa Angel

Faisal ditemui media di kediamannya. Foto Kapan Lagi

“Dia ada hubungi saya, kami akan jumpa nanti. Orangnya sangat baik, apa yang saya dengar dia orang yang sangat mulia. Dia beri perhatian kepada anak dan cucu saya meskipun kami tidak pernah mengenali.

“Apa-apa pun kami sekeluarga akan menjaga dan mendidik Gala dengan baik selepas ini,” ujarnya.

Vanessa dan Febri men1nggal dunia dalam satu kemal4ngan jalan di Tol Jakarta-Surabaya, berhampiran kawasan Nganjuk, Jawa Timur pada Khamis, 4 November lalu.

Jen4zah kedua-duanya dikebumikan dalam satu liang lahad TPU Islam Taman Malaka Kecamatan Pesanggrahan, Jakarta Selatan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : mStar

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*