4 Kali T4ngguh Majlis Kahwin, Pengantin Dipuji Berseri Bawa ‘P3rut’ 8 Bulan N4ik Pelamin

Umum mengetahui, pihak kerajaan sebelum ini tidak membenarkan buat mana-mana pengantin untuk melangsungkan majlis perkahwinan semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berlangsung.

Mahu tak mahu, pasangan pengantin ini perlu akur dan menangguhkan majlis impian tersebut terlebih dahulu sehingga ianya dibenarkan semula oleh pihak kerajaan.

 

Terbaru, seorang pengantin dikenali sebagai Elly Faiz menerusi satu hantaran di laman Facebook, berkongsi kisah gembira apabila majlis persandingannya akhirnya berlangsung selepas empat kali ditunda. Mengulas lebih lanjut, wanita muda ini sempat ‘berjenaka’ dengan bayi yang dikandungnya.

Benda boleh bawa baby sekali, buat apa nak tunggu beranak. Jadi tak adalah bingung bila anak tanya dia mana, tinggal jawab ‘adaa tuuuu dalam pervt’.

Alhamdulillah, selesai sudah setelah 4x postponed. Lepas ni dah boleh focus cara-cara mener4n dengan betul.

Video:

@makeupbytaca

kawen seumur hidup sekali,walaupun dah 🤰🏻tggl tunggu hari gigih tau buat Reception👰🏻‍♀️naik seri lain mcam bride ni😍#fyp #muabatupahat #fypシ

♬ original sound – Nurul Nadia Natasya – Nurul Nadia Natasya

Makeup artist kepada pengantin wanita ini, menceritakan pelanggannya sedang serat mengandung lapan bulan dan turut memuji kecantikannya.

Ni kalau Taca 8 bulan preggy (pregnant) memang macam bola tau muka. Tengok lah ni helok betul bride ni dah 8 bulan ramping je. Siap post ala-ala model lagi ?? Tak ada masalah dah sekarang dah preggy baru nak buat reception.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Oh Bulan

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*