[VIDEO] “Siapa Suruh Teman Potong Bawang, Kan Dah Ped1h” – Gelagat Kucing Tahan Mata Ped1h Bikin Terhibur

Sudah semestinya setiap haiwan peliharaan mempunyai ragam masing2 yang membuatkan kita terhibur. Terutama apabila menjaga seekor kucing. Memang banyak karenah kucing yang selalu membuat kita terhibur dengan karenah2 mereka yang comel.

Kucing sememangnya merupakan haiwan peliharaan yang paling disayangi oleh manusia. Kawan rapat yang membuatkan kita tidak pernah bosan dengan mereka. Karenah mereka yang memang tidak terjangka itu membuatkan sesiapa juga tercuit hati.

Seperti seekor kucing ini yang memang lawak betul, Kadang2 manusia pun melarikan diri apabila dalam situasi potong bawang ni sebabnya bawang itu akan memedihkan mata dan membuatkan kita mengalirkan air mata. Tetapi seekor kucing ini tetap berada di tepi pemiliknya walaupun matanya sudah pedih dan tertutup.

Video yang berdurasi beberapa saat sahaja itu memaparkan seekor kucing yang sedang menutup mata mungkin kepedihan mata akibat dari bawang yang sedang dipotong oleh pemiliknya. Yang lawaknya kenapa la gigih juga dia duduk kat situ walaupun matanya sudah pedih akibat bawang itu. Comel betul la si meow ini.

Video:

@karmiona

#onion #cat #simba #kitten #kitchen

♬ original sound – karmiona

Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang terhibur dengan telatah simba itu kerana masih juga menemani pemiliknya Walaupun situasi sudah bertukar toks1k kepadanya. Memang jenis setia kan si simba tu. Macam2 ragam la meow ni.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*