[VIDEO] Giliran Suami Balik Rumah ‘Madu’ Sudah Tiba, Isteri Rindu Ibarat Ditinggal Lama

Bagi mereka yang telah berumahtangga, perkataan ‘bermadu’ adalah perkataan yang sangat sensitif dan sering kali bila diungkap kepada para isteri, nescaya akan berlaku perg4duhan ataupun si isteri akan merajuk sepanjang hari.

Namun tidak dinafikan, bagi yang sudah mempunyai madu, atau isteri kedua ini tidak lah setervk mana pun. Jika si suami tahu menjaga isteri2 mereka dengan baik dan menjalankan tanggungjawab seadil yang mungkin, ianya tidak menjadi masalah besar bagi yang bermadu ini.

Seperti satu pasangan suami isteri yang sedang bermadu ini, bila masa tiba giliran madunya pula terasa seperti suaminya itu akan meninggalkan dirinya untuk satu masa yang lama tetapi sebenarnya hanya selang sehari sahaja.

Perkongsian video tersebut di aplikasi Tik Tok telah membuka persepsi baru kepada konsep bermadu ini. Ianya bukan lagi dianggap perkataan yang bahaya tetapi jika ianya mendapat persetujuaan isteri yang lain, rumah tangga akan bahagia.

Video:

@honeyqueen___________

Jaga dirimu sayang…🌹

♬ satu hati untuk selama nya – 💕Ce”_Chuby_Bandung💕

Bila menjengah ke ruangan komen pula, pelbagai reaksi dapat dilihat dari komen2 warga net, ada yang bersetuju dan mendoakan pasangan ini dan ada juga yang tidak bersetuju tetapi pendapat masing2 dan kita tidak boleh menjangka pendapat orang terhadap kita.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*