[VIDEO] “Dunia Seakan Dah Terbalik…” – Gelagat Oyen Kena Kejar Dengan Tikus Buat Ramai Rasa Pelik

Bagaikan kucing dengan tikus. Pepatah tersebut memberi maksud bahawa tikus takut akan kucing dan apabila pertembungan antara dua ekor haiwan ini, pasti tikus selalunya akan menjadi m4ngsa.

Sejak dulu lagi, untuk membunuh tikus di kediaman atau di mana2 sahaja, kita akan membela kucing supaya tikus tidak akan berani hampiri tempat itu tetapi sekarang ini mungkin lain yang pulak terjadi.

Sebuah video yang berdurasi beberapa belas saat itu telah memberikan maksud baru terhadap kucing dengan tikus apabila bukan tikus yang dikejar tetapi sebaliknya seekor kucing telah dikejar oleh seekor tikus. Situasi itu nampaknya telah berubah kepada ket4kutan seekor kucing terhadap tikus.

Telatah ketakutan dan sedikit berlari apabila dikejar oleh si tikus itu membuatkan si oyen itu terduduk dan sambil melihat si tikus itu membuatkan sesiapa yang melihatnya mesti akan ketawa. Dunia dah terbalik kan, kucing pulak takutkan tikus. Macam2 telatah si oyen tu. 

Video:

@dudiadam

buat hal lahhh dak oyen ni 🤣🤣 #fypage #viral #oyenkingfyp

♬ suara asli – 🔥P.T.R.A.molana yuswan 🔥

Menjengah ke ruangan komen pula, warga net ramai yang turut terhibur dengan telatah si oyen itu dan ada juga yang mengatakan bahawa mungkin mereka bertukar identiti kerana si oyen itu takut akan si tikus yang jauh lebih kecil dari dirinya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*