[VIDEO] “Lawak lah baby ni..” – Reaksi Lucu Budak Kecil Baru Sedar Ikan Dalam Air

Selalunya kanak2 ini adalah individu yang disifatkan sebagai naif dan selalunya kanak2 ini selalu dipermainkan oleh golongan dewasa kerana sifat mereka yang selalu mempercayai kata2 ibu bapa mahupun orang2 sekeliling mereka.

Kanak2 dan air memang tak dapat dipisahkan, jika kanak2 berada di dalam sungai ataupun di dalam laut, tempat itu akan menjadi tempat kesukaan mereka. Mungkin imaginasi mereka suka akan tempat2 yang membolehkan mereka bermain tanpa sekatan.

Sebuah video yang telah dimuatnaik ke laman aplikasi Tik Tok itu mendapat beribu tontonan apabila seorang kanak2 dilihat sedang bermandi manda di dalam sebuah sungai tetapi kanak2 tersebut tidak perasan bahawa tempat dia mandi itu dipenuhi oleh ikan2 yang besar.

Apabila kanak2 tersebut sudah menyedarinya barulah dia menjer1t ket4kutan. Kerana seronok bermain air dan leka apabila menjawab apa yang ditanya oleh ayahnya itu, kanak2 tersebut tidak perasan bahawa sungai tersebut dipenuhi spesies ikan sungai yang saiznya agak besar bila dibandingkan dengan kanak2 itu.

Video:

@normahsalleh815

♬ original sound – normahsalleh815 – normahsalleh815

Bila menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang turut terperanjat apabila mendengar jer1tan tersebut dan ada juga yang berseloroh mesti ikan itu turut terkejut mendengar jer1tan ket4kutan kanak2 itu. Macam2 gelagat mencuit hati kan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*