Naikkan Suami Waktu Tiada Apa, Isteri Nangis Nama Sendiri Dibuang Dari Syarikat

Kemelut rumah tangga akib4t daripada masalah antara suami isteri ini bukan perkara baru dalam sesebuah rumah tangga bahkan ianya terjadi kepada ramai pasangan yang tiada lagi persefahaman antara satu sama lain.

Kadang2 bila isteri sudah lama bertahan dan bersabar, keinginan untuk berpisah itu paling terbaik untuk kedua2 pihak.

Pada Hari Raya Aidiladha yang lepas, kemelut rumah tangga antara pasangan El azam dan Nur Amirah disangka sudah menemui jalan penyelesaian tetapi sangkaan itu meleset apabila baru2 ini Nur Amirah telah meluahkan kekec3waannya pada sesi live IG milikknya kerana dikhi4nati oleh suaminya itu.

Selama ini, rupa2nya selama ini namanya tidak pernah diletakkan dalam senarai ahli lembaga syarikat milik mereka berdua.

Video:

@aamiey14___

Kita doakan kak migha kuat😭#viral #VansCheckerboardDay #kaya #mewah #cerai #fypシ #fypp

♬ original sound – Aamiey 🐇 – Aamiey 🐇

Beliau menjelaskan bahawa bukan dirinya bukanlah tamakkan kekayaan suaminya itu tetapi dahulu bila suaminya tidak dikenali dan mempunyai syarikat seperti sekarang.

Dirinya sentiasa ada menyokong dan suaminya itu pernah meletakkan dirinya sebagai salah seorang pemegang saham di syarikat milik mereka.

Video:

@aamiey14___

Reply to @hhfsyhh #kaya #mewah #cerai #fypシ #VansCheckerboardDay #fypp #viral

♬ original sound – Aamiey 🐇 – Aamiey 🐇

Menurut Amirah lagi, dulu pernah dirinya mengalami depressi yang tervk akib4t daripada perbuatan suaminya itu tetapi sekarang sudah kembali semangat dan amirah mahukan perpisahan supaya dirinya boleh meneruskan kehidupan tanpa tekanan.

Video:

@aamiey14___

Reply to @syiera_91 #viral #fypp #fypシ #cerai #VansCheckerboardDay #mewah #kaya

♬ original sound – Aamiey 🐇 – Aamiey 🐇

Bak kata pepatah orang dulu2 kan, dugaan seorang perempuan adalah apabila suaminya tidak mempunyai apa2 tetapi dugaan suami pula apabila suami mempunyai segalanya. Begitu lah yang berlaku kepada pasangan ini.

Video:

@aamiey14___

Reply to @_shakielanix ni ptutnya part mula bgi yang tk fahm , doakn beliau #pubgmjinx #kaya #mewah #VansCheckerboardDay #cerai #fypシ #fypp #viral

♬ original sound – Aamiey 🐇 – Aamiey 🐇

Menjengah ke ruangan komen, ramai warga net yang meninggalkan komen memberi semanangat kepada Nur Amirah dan menasihatkan dirinya supaya tabah untuk mengharungi hari2 yang mendatang. Ada juga yang terkejut dengan apa yang terjadi dan tidak sangka mereka mempunyai masalah tersebut.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*