[VIDEO] Bila Kambing Buat Perangai, Makan pun nak bersuap

Macam2 ragam boleh dilihat jika haiwan peliharaan itu adalah kesayangan kita. Daripada kucing kepada monyet dan kini kambing pun boleh menjadi haiwan peliharaan. Rakyat malaysia ni memang unik sebab semua jenis haiwan boleh dijadikan haiwan peliharaan.

Sebenarnya kambing memang sejak dulu menjadi haiwan perliharaan tetapi semuanya dipelihara untuk menjadi sumber makanan kepada kita iaitu daging kambing tetapi jarang la pulak kita dengar kambing ni menjadi seperti kucing, siap kena suap2 bagai lagi tu haa.

Kisah pada hari ini iaitu tentang seekor kambing yang diberi nama Nora. Nora ni dikatakan malas kerana mengikut kenyataan pemilik kepada nora ni, nora sangat manja dan pemalas sampaikan makanan depan mata pun dia tak nak usaha bangun dan makan.

Video tersebut memperlihatkan seekor kambing iaitu nora yang sedang baring dan di depannya ada sekeping roti dan boleh dilihat tahap kemalasan nora apabila pemilinya itu sampaikan kena ambil roti dan menyuapnya pada nora. Ingtkan manusia je pemalas rupanya kambing pun sama. 

Video:

@kambingyanganeh

#fyp #foryou #foryoupage #fypシ

♬ original sound – KambingAneh – KambingAneh

Menjengah ke ruangan komen,ramai warga net yang turut geli hati melihat telatah si nora tu, mentang2 dilayan dengan baik dan mula la nak mengada2 nak bersuap bagai kan.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*