“Muka Dia Cam Takut Je, Sabo ye oyen” – Gelagat Oyen Dan Anak2 Naik Kereta, Siap Pegang Sangkar Bikin Dek4h

Sering kali mendapat perhatian di media sosial, walaupun terdapat banyak jenis kucing yang lain tetapi kucing yang berwarna oren selalu menjadi tumpuan ramai kerana gelagatnya yang selalu luar dari kotak.

Kucing jenis warna oren ni sering juga dipelihara oleh peminat kucing. Warnanya yang menarik dan comel membuatkan kucing jenis oren ini mempunyai peminat yang tersendiri.

Terkini, sebuah video yang memaparkan tentang gelagat kucing berwarna oren yang berjaya dirakam oleh tuannya apabila beberapa ekor kucing yang sedang berada dalam sangkar seolah2 sedang memegang sangkarnya di belakang sebuah kenderaan.

Mungkin kerana gayat tuannya memandu dengan laju dan membuatkan seekor kucing berwarna oren terlihat gayat dan seolah2 memegang sangkar dan ianya terlihat sangat lucu. Beberapa ekor kucing lain terlihat terlena bila ditiup angin sepoi2 bahasa.

Video:

@denaalyah

Kisah oren dan kawan-kawan seperjuangan #oyenbudakbaik

♬ Funny cats – Cat

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang geli hati melihat gelagat gayat si oyen tu. Rupanya kucing juga tahu gayat dan takut kan. Tak sangka kan, komen beberapa orang lagi netizen.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*