“Dia Wanita Besi Yang Banyak Berkorb4n..” -Sha Hassan Kongsi Pemilik Kereta Nombor Plat Istimewa

Sha Hassan merupakan pemilik empayar Shalicious sdn bhd juga merupakan seorang isteri dan ibu kepada seorang cahaya matanya iaitu rayyan. . Shalicious sdn bhd merupakan perniagaan kosmetik yang diusahakan oleh beliau dan suami sehingga menjadi terkenal di kalangan masyarakat.

Baru-baru ini kec0h dengan berita Sha Hassan ingin menhadiahkan ‘Abang Viva’ sebuah kereta kerana budi baiknya membantu m4ngsa banjir. Usaha Abang Viva tersebut mencvri perhatian ramai termasuklah Sha Hassan sendiri. Sha Hassan dengan ikhlas hati ingin menghadiahkan sebuah kereta. Difahamkan kereta yang ingin dihadiahkan ialah “4×4”.

Terbaru, sekali lagi mencvri perhatian ramai kerana Sha menghadiahkan ibunya sebuah kereta. Kereta mewah yang dihadiahkan tersebut merupakan Mercedes Benz. Tidak cukup dengan itu, nombor pendaftaran yang didaftarkan pada kereta tersebut merupakan nombor yang sangat istimewa. Nombor pendaftaran tersebut ialah ‘MDM 64’.

“Seorang wanita besi yang byk berkorban utk kami adik beradik. Dari sha kecik tak pernah tengok dia bergaya, beli pakaian cantik cantik untuk diri sendiri apatah lagi berhabis untuk kemewahan diri,

“Dia habiskan kehidupannya untuk bekerja & sedaya upaya membesarkan anak dengan sempurna,

“Hidupnya penuh duka berbanding suka. Awalnya diuji dengan kem@tian anak. Kemudian dtg pula ujian kem4tian suami dikala anak anak lain masih kecil,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHALICIOUS®️ (@shahasan22)

“Diuji lagi kem4tian kedua orang tua. Tp sha xpernah tengok dia mengeluh, menangis didepan kami,

“Dialah idola & sumber kekuatan hidup sha. Apa sahaja yg korang tgk sha capai harini tak mungkin ada tanpa doa seorang ibu,

“Sekarang giliran sha memanjakan dia. Sedaya upaya sha cuba untuk buat dia happy di sisa sisa hidupnya,

“Sha doakan semua yg tengok ni jugak sempat bahagiakan kedua orang tua sebelum mereka menutup mata 🥲❤️”. katanya menerusi kapsyen di Instagram

Komen Netizen :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Instagram Sha Hassan/https://www.sinarviral.kini.blog/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*