“Alololo manja sangat ni.” – Gelagat Anak Kambing Manja Dengan Tuannya

Selalunya kucing menjadi pilihan bagi orang yang suka memelihara haiwan peliharaan, jarang pula ada yang memilih untuk memelihara bin4tang lain. Mungkin kerana kucing ini memang kebanyakan rumah akan memeliharanya.

Terkini tular sebuah video di aplikasi Tik Tok sehingga mendapat jutaan tontonan iaitu sebuah video anak kambing yang manja, bukan manja yang biasa tetapi memang manja yang terl4mpau.

Bila tidak dapat melihat kelibat tuannya itu, anak kambing itu akan membuat bunyi seperti memanggil seorang ibu sehingga tuannya itu akan keluar dan bertemu dengannya. Memang luar biasa manjanya itu kan.

Video tersebut memaparkan seekor anak kambing yang sedang mengembek untuk mencari tuannya yang sedang bersembunyi di sebalik pokok. Mungkin tuannya itu hanya hendak bermain “hide and seek” dengan kambing itu.

Video:

@lauras981

♬ original sound – jessica – jessica

Menjengah ke ruangan komen pula ramai netizen yang memuji hubungan manja anak kambing itu dengan tuannya dan membuatkan mereka ingin juga memelihara seekor kambing melihat kepada kemanjaan anak kambing itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok lauras981

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*