Promosi Lagu Sambil Mandi Buih, Janna Nick Dikec4m Netizen – “Kurniakanlah Kami Rasa Malu Ya Allah..”

Pelakon dan penyanyi Janna Nick mencvri perhatian wargamaya apabila mempromosikan lagu terbarunya sambil sedang mandi buih di dalam tab mandi.

Menerusi laman sosial Instagram, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 27, memuat naik video yang asalnya dari platform TikTok itu untuk tatapan umum. “JANGAN G4TAL OK,” tulisnya di ruangan kapsyen.

Menerusi perkongsian berdurasi kurang 20 saat itu, Janna dilihat berendam di dalam tab mandi yang dipenuhi buih sambil menunjukkan pelbagai aks1 dan menyanyikan single terbarunya berjudul G4tal.

 Sementara itu di ruangan komen, rata-rata wargamaya meluahkan rasa kurang selesa mereka dengan aks1 mandi buih tersebut.

Bukan sahaja itu, perkongsian tersebut juga mengvndang pelbagai komen yang tidak sen0noh daripada segelintir golongan lelaki.

“Dulu tak macam ni pun,” ujar seorang wargamaya. “Ampunkan kami Ya Allah, kurniakanlah kami rasa malu Ya Allah,” doa seorang wargamaya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Ni kira simpt0m sakit m3ntal ke?” tanya seorang wargamaya. “Teruskan usaha anda. Beginilah baru dinamakan artis,” ujar seorang wargamaya.

“Tak nampak apa pun, Husnuzon. Mungkin dia pakai baju putih kat dalam bathtub netizen sekalian,” sokong seorang wargamaya.

“Kak Janna ingat Allah, please tak elok buat content macam ni. Lelaki kat komen ni pun,” tegur seorang wargamaya.

“Mana la tak depress1on, awak yang mulakan dulu. Moga awak dapat hidayah. First time saya komen, terasa macam perlu juga komen, lama dah saya pendam,” kata seorang wargamaya lagi.

Komen Netizen:

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima lebih 500,000 tontonan daripada warga Instagram.

Terdahulu, aktres Nora Danish teruk dihentam wargamaya setelah memuat naik foto mandi buih bersama suaminya, Nedim Nazri Aziz sehingga membuatkan dia memadam perkongsian tersebut.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Instagram Jannanick/https://gempak.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*