Isteri Menangis Tak Suka Makan Ubat B4tuk, Suami Tawar Duit Berkepuk Pun Tetap Rej3ct

Secara lumrahnya sesiapa pun tidak ingin merasa demam atau batuk kerana jika peny4kit itu melanda diri maka semua aktiviti harian akan terjejas. Bahkan lagi teruk ada yang sampai terbaring berhari-hari lamanya sebelum sembuh sepenuhnya.

Ramai di kalangan kita ini tidak suka untuk minum ubat batuk ataupun makan ubat demam kerana mungkin rasanya yang pahit dan boleh menyebabkan kita mvntah. Bukan sahaja kanak-kanak yang tidak suka tetapi orang dewasa juga ada yang tidak menyukainya.

Begitu juga lah yang dihadapi oleh seorang lelaki yang bergelar suami ini apabila memujuk isterinya untuk meminum ubat b4tuk. Bukan sahaja dipujuk tetapi turut ditawarkan perfume dan duit raya yang banyak tetapi ditolak oleh isterinya kerana tidak mahu minum ubat b4tuk.

Walaubagaimanapun dia tetap merasa bersalah kerana memaksa isterinya itu meminum ub4t b4tuk itu demi kesihatan isterinya yang sedang sakit. Kalau tidak diminum, tidak akan sembuh b4tuk itu. Sejak ianya dimuatnaik di aplikasi Tik Tok, video itu mendapat beratus ribu tontonan.

Video:

@___tiboooo

Hmm puas pujuk hampa rasa dia makan dak ubat tu #fyp #fypシ #fypdongggggggg #tiktokmalaysia

♬ Cinta Sampai Mati – Raffa Affar

Meninjau ke ruangan komen pula, ramai netizen yang juga wanita mengakui bahawa orang perempuan memang susah nak makan ubat batuk sebab rasanya yang pahit tetapi ramai juga memuji suaminya yang sangat lembut memvjuk isterinya untuk makan ubat.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok __tiboooo

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*