Sanggup Susah Senang Bersama, Isteri Tak Mengeluh Walaupun Naik Motor Ketika Hujan Buat Netizen Seb4k

Mencari pasangan yang susah senang bersama bukan lah satu perkara yang mudah. Apatah lagi pada masa kini ramai yang memandang pangkat dan harta terlebih dahulu barulah hati hati budi masing masing.

Hal demikian kerana ramai yang inginkan hidup selesa pada masa akan datang dan tidak mahu berdepan dengan apa-apa ris1ko.

Namun lain pula dengan kisah yang tular baru-baru ini dimana seorang wanita berbadan dua tidak kisah berhujan panas menaiki motor mencvri perhatian ramai pihak.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok iaitu @afiqraffali, kelihatan dia sedang merakam isterinya yang sedang hamil ketika berhenti di tepi jalan ketika hujan.

Pun begitu, apa yang membuatkan netizen kagum adalah sikap isterinya yang tidak kisah dan tidak mengeluh menaiki motorsikal dalam keadaan hujan apatah lagi perlu berdiri berteduh menunggu hujan berhenti.

Bukan itu sahaja, malah si suami juga akui risau nak redah hujan dengan keadaannya yang berbadan dua.

“dia pegang pervt katanya baby happy main hujan.. masalahnya aku yang risau ni nak red4h dengan pervt macam tu..”

Video:

@afiqraffali

2030 border masih macam ni , joyy beli kereta 😂

♬ original sound – bigboss – bigboss

Mereka juga dikatakan telah mendirikan rumah tangga selama 4 tahun dan lelaki ini juga sempa tmen ceritakan pengalaman pahit manis mereka susah senang bersama sewaktu berada di zaman belajar.

Ketika artikle ini ditulis, video tersebut telah meraih 1.3M tontonan, 116.1K tanda suka, 4129 komen dan 1241 perkongsian di applikasi TikTok.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen kagum dengan sikap wanita itu yang tidak kisah untuk susah senang bersama apatah lagi untuk bermula segala-galanya daripada bawah bersama orang yang dia cintai.

Komen Netizen:

Dalam masa yang sama, para netizen juga menasihati lelaki tersebut agar tidak sewenangnya meny4kitkan hatidan meninggalkan wanita tersebut kerana mereka menyifatkan bahawa wanita seperti itu sukar untuk dicari pada masa kini.

Apa-apa pun semoga rumah tangga yang dibina kekal bahagia dan kandungan berada dalam keadaan sihat sentiasa serta dipermudahkan urusan bersalin.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok afiqraffali

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*