“Penat gelak!” – Baru Nak ‘Happy’ Habis Kuarantin, Gadis Emosi Gigi Pula Terc4but

Baru sahaja mahu ‘meraikan’ hari terakhir menjalani kuarantin, seorang gadis berkongsi kekec3waan apabila sebatang gigi hadapannya patah sehingga menimbulkan rasa lucu dalam kalangan ntizen.

Menerusi beberapa perkongsian di aplikasi TikTok, Nur Fatihah Mazlan berkata giginya itu sudah mula sakit ketika hari pertama dia positif C0v1d-19 sebelum tiba-tiba ‘tercabut’ pada hari terakhir kuarantin.

“Ingatkan hari terakhir kuarantie boleh happg. Rupanya tak boleh senyum terus lepas nii,” tulisnya mengenang nasib dialami.

Menurut gadis berusia 25 tahun itu, dia mengakui berdepan perasaan bercampur baur antara sedih dan kelakar sambil menceritakan semula detik-detik gigi tersebut kepada pengguna TikTok.

Bercerita lanjut, Nur Fatihah berkata dia sedang menikm4timakanan Piza sebelum terasa sesuatu ketulan dalam mulutnya ketika mengunyah sekali gus terkejut dengan ‘kemunculan’ gigi berkenaan.

Video:

@ftzln97

Ingat kan last day kuarantine boleh happy🥲 rupanya x leh senyum terus lepas nii😭😭😭

♬ original sound – Fatihah Mazlan – Fatihah Mazlan

“Gigi depan ni dah sakit hari pertama sampai ketiga. Lepas tu, semalam hari terakhir pesan Pizaa. Takde terlanggar apa-apa.
“Cuma sebelah gigi yang pat4h ni, pun dah lama tiada sejak 2016. Gigi tu pula teman gigi sebelah balik ke ‘rahmatullah’,” katanya berselor0h.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata terhibur dengan gelagat gadis tersebut. Mana tidaknya, dia masih mampu berbuat lawak walaupun nikmat untuk makan sudah hilang selain senyuman juga kurang menawan.

Sumber: TikTok @ftzln97

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : http://www.klmenjeritvideo.dnq.news/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*