“Best betul game ni” – Gelagat atok menang besar bikin riuh satu keluarga

Sebuah keluarga yang bahagia boleh diukur dengan kemesraan dan keakraban antara setiap ahli keluarga. Setiap ahli keluarga memainkan peranan untuk menjadikan sesebuah keluarga itu bahagia dan sempurna.

Tidak semua insan mempunyai keluarga yang bahagia yang berfungsi sebagai sebuah yang lengkap, bahkan ramai yang mempunyai keluarga yang masing2 hanya menjaga hal masing2 tanpa memikirkan ahli keluarga yang lain.

Bila bercakap mengenai keluarga bahagia, sebuah rakaman video telah tular apabila rakaman video tersebut memaparkan sebuah keluarga yang terdiri daripada datuk dan nenek sehingga kepada cucu sedang bermain permainan yang tengah trending sekarang ini.

Riuh rendah satu keluarga apabila tiba giliran datuk yang mengaut keuntungan yang besar apabila atuk itu memenangi permainan itu dengan kemenangan sambil bersorak. Suasana yang riuh rendah itu membuatkan permainan itu menjadi rancak dengan penyertaan semua ahli keluarga.

Video:

@lan_photographer

Atok menang besar 😂😂 love my family

♬ bunyi asal – Lan Photographer – Lan Photographer

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang memuji keakraban semua ahli keluarga dan memuji setiap ahli keluarga yang masih akrab antara satu sama lain. Terserlah keakraban mereka sambil bermain permainan itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok lan_photographer

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*