Nabila Huda Positif COV1D-19 Buat Kali Kedua – “Sakit Kali Ni Tervk Daripada Yang Pertama..”

Aktres hebat Nabila Huda disahkan positif COV1D-19 buat kali kedua melalui ujian kendiri. Menurut Nabila atau lebih mesra disapa sebagai Abil, 38, kesakitan yang dirasainya kini agak tervk berbanding pertama kali positif menjelang Hari Raya Aidilfitri pada tahun lalu.

“Saya kena Cov1d lagi buat kali kedua tapi kali ni saya rasa macam sakit dia lebih tervk daripada kali pertama.

“Kali kedua ni saya ada beberapa s1mptom seperti s4kit tek4k yang sakit g1la, selsema sikit, lepas tu dem4m macam on off,” jelasnya menerusi satu hantaran video di IG Storynya sebentar tadi.

Berkongsi situasi terkini, Abil sedang menjalani tempoh kuarantin di negeri Perlis memandangkan dia berada di set penggambaran filem Telaga Suriram arahan pengarah terkenal Osman Ali.

Turut sama disahkan positif adalah pembantunya di set penggambaran yang sama. “Here we go again, kena kuarantin.

Tapi yang tak bestnya sebab saya kat Perlis, saya jauh daripada keluarga. Saya ada post di Instagram saya buat test negatif tapi bila sampai sini, i buat test, positif.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

“Masa positif kali pertama, tak macam ni. Masa tu cuma hilang der1a rasa dan der1a bau dimana tervk jugak tapi takde rasa kes4kitan. Yang sekarang ni macam, rasalah sakit tu,” jelasnya lagi.

Dalam pada itu, anak kepada lagenda rock Amy Search itu juga memohon doa orang ramai agar dia segera sembuh dan boleh kembali menjalani penggambaran seperti biasa.

Komen Netizen:

“Doakan saya cepat sembuh ya. Saya okay, cuma berehat dan kru produksi, pelakon semua belikan makanan, ubat, mereka jaga saya dengan baik,” katanya.

Terdahulu, hanya Nabila seorang sahaja yang disahkan positif manakala suami, Izwan Johar dan anaknya, Keisha Laila masing-masing negatif.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://gempak.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*