“Allah ambik sorg, Allah ganti yang lain” – Dapat tahu dia mengandung di hari kem4tian abang iparnya

Setiap yang bernafas mesti kembali kepada penciptaNYA, tidak mengenal usia tua mahupun yang masih muda. Walaupun begitu, tidak semestinya bila pemergian ssseorang itu hanyalah berita sedih, ada juga yang diselitkan dengan berita gembira.

Seperti yang berlaku kepada seorang pengguna di aplikasi Tik Tok yang menggunakan nama @iedaasanudin yang memuatnaik satu video sedih mengenai kem4tian abang iparnya tetapi dalam masa yang sama mereka mendapat berita gembira.

Apa yang dimaksudkan dengan berita gembira itu adalah berita dirinya yang telah hamil setelah penantian selama bertahun. Menurutnya lagi, dia mendapat berita gembira itu beberapa minit sebelum pemergian abang iparnya itu menemui penciptaNYA.

Suasana yang sedih dan murah menjadi sedikit ceria apabila suaminya yang dilihat begitu emosional saat mendengar pengkhabaran tersebut. Walaupun arw4h abangnya telah men1nggal dunia tetapi sekurangnya mereka mendapat sedikit keceriaan dengan berita gembira itu.

Video:

@iedaasanudin

terima kasih Allah..disebalik ujian terselit kemanisan ❀️🌹

♬ CINTAKU – β€οΈπŸ„·πŸ„ΎπŸ…†πŸ„ΎπŸ…‡πŸ…‰β–‘42β–‘πŸŠπŸ’’

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang mengucapkan tahniah kepada mereka dan ada juga yang terasa sedih dan terharu kerana penantian mereka yang sangat lama untuk mendapat cahaya mata.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok iedaasanudin

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*