“Badan G1gil, Dem4m, Pinggang Sampai Kaki Macam Hilang Rasa” – Nadya Syahera Kongsi Dugaan Bersalin Anak Ketiga

Pelakon Nadya Syahera selamat melahirkan anak ketiganya pada Jumaat, 25 Mac lalu.

Bagaimanapun menerusi entri terbaharu di akaun Instagramnya, Nadya berkongsi dug4an bersalin kali ini tidak mudah kerana pelbagai kejadian berlaku sebelum menyambut kelahiran anak lelakinya yang diberi nama Muhammad Barr Adam.

Menurut Nadya, dia mengalami sakit pinggang hingga ke bahagian kaki, mengg1gil dan dem4m sebelum dimasukkan ke bahagian kecem4san di sebuah hospital.

“Dari awal mengandungkan baby nombor tiga ni, hari-hari minta Allah permudahkan urusan bersalin. Walaupun pada peringkat awal sampai lah 3rd trimester macam-macam juga ujian, tapi penghujungnya sangat mudah.

“Niat nak bersalin hari Jumaat, waktu subuh, tak nak sakit lama-lama, tak nak lama-lama dalam labour room.

“Allah izinkan semua tu. Bila fikir balik, termenung kejap. Macam tak percaya Allah hadiahkan semua tu.

“Mula sakit pukul 1 pagi macam tu, tapi boleh layan lagi. Pukul 2l lebih tiba-tiba badan mengg1gil tervk, sejuk teramat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS (@nadyasyahera)

“Pergi tandas ada darah turun. Tapi masih tak nak pergi hospital. Tahan punya tahan. Dalam 4:30 am dah tak boleh tahan sangat dah.

“Pinggang sampai kaki macam hilang dah rasa. Terus ke hospital, lebih kurang pukul 5 am macam tu masuk kecem4san.

“Bukaan dah 6 cm. Keadaan baby dan i jantung laju, saya demam 38.6 . Sempat makan panadol,” tulisnya.

Namun kata Nadya, segala dugaan yang berlaku itu digantikan dengan kurniaan dipermudahkan proses bersalin.

“Sakit dah 1 minit sekali. Tepat 6:00 am masuk labour room dan 6:24 am lahirlah seorang lagi anak lelaki ku ke dunia.

Komen Netizen:

 

“Keluar je baby terus hilang segala sakit sblm bersalin td tu. Hebat perancanganNya. Alhamdulillah untuk semuanya,” kongsi Nadya.

Nadya dan Fizul Nawi mendirikan rumah tangga pada 25 September 2015 dan dikurniakan tiga cahaya mata, Aleena Rose, 7, Mohamad Dayyan, 5 dan terbaharu, Mohammad Barr Adam.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://gempak.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*