[Vide0] “Kesian malu-malu pulak dia” – Gelagat dua orang sahabat berpegang tangan sambil melintas jalan buat ramai pec4h pervt

Kadang- kadang bila sudah terbiasa melakukan sesuatu perkara itu dengan orang lain, kita akan terbiasa melakukannya walaupun bukan dengan orang yang kita terbiasa itu, contohnya bila pegang tangan seseorang apabila melintasi jalan raya.

Semua orang pun mesti pernah mempunyai pengalaman apabila melintas jalan kan, tetapi pernah tak merasai apabila kita melintas jalan tetapi selamba kawan kita pegang tangan kita untuk melintas jalan. Kalau perempuan masih boleh diterima tetapi ini pula lelaki.

 

Begitulah yang terjadi kepada seorang pemuda yang malu apabila dipegang tangan oleh kawannya itu apabila melintas jalan raya. Walaupun sudah ditempis beberapa kali tetapi kawannya itu tetap ingin memegang tangannya. Situasi itu membuatkan ramai yang tergelak geli hati.

Menurut pemilik video yang tular di aplikasi Tik Tok itu, kawannya itu sudah menjadi tabiat dirinya yang selalu memegang tangan anaknya sambil melintasi jalan raya tetapi tidak menyangka bahawa ianya terjadi secara automatik dan terpegang tangan kawan lelakinya itu dan membuatkan kawannya itu malu.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SINAR (@sinar_my)

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang tergelak melihat kawannya yang malu dan ada juga netizen yang berpendapat yang kalau lelaki memang akan malu tetapi kalau perempuan memang ramai sahaja yang berpegang tangan begitu.

Komen Netizen:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Instagram sinar_my

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*