“Ni mesti mak jimat cermat ni duit juta2 dlm bank” – Gelagat mak tak nak anak tahu baki dalam bank cvri tumpuan

Seperti yang kita semua tahu, setiap orang mempunyai barang-barang peribadi yang semuanya mahu berkongsi seperti kad bank yang juga termasuk dalam barang peribadi seseorang.

Ramai yang tidak suka jika barang peribadi mereka dilihat atau digunakan olek sesiapa sahaja termasuklah keluarga mereka. Ini mungkin kerana kad bank terlalu personal dan hanya diri sendiri sahaja berhak mempunyai akses menggunakannya.

Seperti yang berlaku kepada seorang lelaki yang menemani ibunya untuk mengeluarkan duit di sebuah bank tempatan tetapi telatah ibunya yang menutup skrin depan mesin ATM dari dilihat oleh anaknya itu membuatkan ramai tergelak.

Menurut anaknya itu yang juga pemilik video itu, ibunya itu berahsia daripadanya untuk mengetahui jumlah wang yang masih ada dalam akaun bank miliknya. Walaupun ramai yang tergelak tetapi ramai juga yang mengakui bahawa tak semua begitu. Ada juga ibu yang lebih suka berkongsi dengan anaknya.

Video:

@monstermasa96

ibu siapa mcm ni?? kita geng. #masukberanda #fypシ゚ #jomberanda #fypシ゚viral #fyp #beranda

♬ original sound – monstermasa_ – monstermasa_

Bila menjengah ke ruangan komen pula ramai netizen yang turut setuju dengan situasi yang dikongsikan itu tetapi ramai juga yang meninggalkan komen bahawa lain pula terjadi dengan ibu bapa mereka yang bahkan boleh berkongsi nombor pin bank dan boleh juga mengambil duit sendiri di akaun milik ibu bapa mereka.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok monstermasa96

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*