Baru je lepas mandi sedar2 dah dalam sangkar, Bapak meng4muk anak tidur dalam sangkar kucing

Umum mengetahui bahawa kanak-kanak sangat suka bermain bersama kucing. Bukan sahaja bermain tetapi bahkan ada juga kanak-kanak yang sampaikan tidur pun bersama-sama kucing kesayangan mereka.

Walaupun sudah diletakkan di dalam sangkar tetapi bila dah suka bermain dengan kucing-kucing itu, pelbagai alasan diberikan untuk bermain dengan kucing-kucing itu walaupun sudah ditegah oleh ibu bapa masing-masing.

Perkara sama yang berlaku kepada seorang kanak-kanak perempuan comel yang bernama Nor Arisya Farhana, walaupun sudah dimandikan oleh ayahnya tetapi sempat lagi adik Arisya itu pergi bermain-main dengan anak kucing dalam sangkar kucing.

Setelah disedari oleh ayahnya itu, Walaupun telah dimarahi oleh ayahnya tetapi sempat lagi menjawab tak nak dengan mimik muka yang comel. Sempat lagi bermain dengan anak-anak kucing walaupun sudah dimandikan. Siap menjawab lagi “tak nak” keluar tu. Lawak la kamu ni dik.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang geli hati melihat telatah adik Nor Arisya Farhana yang sempat lagi melawat kucing-kucing walaupon dah mandi. Bukan itu sahaja tetapi ramai yang memuji kecomelan adik Arisya juga.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Facebook Faizi Raid

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*