[VIDEO] Anak Viral Punyai Mata Biru Cantik, Ibu Tak Kisah Ditvduh Cuma Filter

Kebiasaanya hanya orang barat sahaja yang mempunyai keunikan bola mata yang berwarna hijau atau biru. Bukan sahaja jarang malah sangat luar biasa jika ada orang yang tidak mempunyai kacukan atau darah orang barat yang mempunyai bola mata berwarna biru.

Keunikan tersebut hanya nampak normal dalam kalangan orang barat tetapi nampak pelik jika ada anak kecil yang mempunyai mata berwarna biru yang sangat unik dan cantik. Selalunya kan orang malaysia ni hanya mempunyai bola mata berwarna hitam atau coklat.

Seorang kanak2 menjadi tular di aplikasi Tik Tok apabila video-video yang memperlihatkan keunikan bola matanya yang berwarna biru menjadi persoalan kepada ramai netizen yang seakan-akan tidak percaya kepada keunikan yang ada pada matanya.

Menurut ibunya yang selalu memuatnaik video anaknya itu, ramai netizen yang menvduh dirinya menggunakan filter supaya menjadikan bola mata anaknya berwarna biru tetapi ibunya yang sabar dan selalu bertenang menjawab persoalan netizen yang tidak percaya akan keunikan bola mata warna biru itu.

Video:

@flryea

mata ori nya aok..ndai edit ngapa,udh edit petara beri agai yaa..#matabiru #fyp

♬ Toxic by BoyWithUke – boywithuke

Walaupun begitu, ibunya tetap bersyukur dan menegaskan bahawa semua itu adalah kurniaan tuhan kepadanya dan tidak sesekali menyimpan dend4m terhadap netizen yang selalu menuduh dirinya yang inginkan kemasyuran menggunakan anaknya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok flryea

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*