“Harta Bagi Sapo?” – Bahagia Ada 3 Anak Tiri, Wanita Sabar Disoal Status Zuriat

Kehadiran cahaya mata merupakan harta yang paling bernilai buat pasangan yang bergelar suami isteri. Anak adalah pelengkap rumah tangga yang bahagia, kehadiran cahaya mata membuatkan ibu bapa lebih bertanggungjawab dengan kehidupan mereka.

Tetapi ramai juga yang masih bergelut dengan situasi iaitu masih lagi tidak dikurniakan cahaya mata dan sekaligus memberi impak yang negatif kepada rumah tangga mereka iaitu orang sekeliling akan bertanya dan membandingkan kehidupan kita dengan orang yang sudah mempunyai cahaya mata.

Situasi sebegitu la yang dihadapi oleh Erica Baiduri atau Madammu iaitu seorang usahawan wanita yang berjaya dalam industri kecantikan malaysia. Beliau sering ditanya dan “disindir” kerana tidak mempunyai zuriat sendiri tetapi beliau mempunyai tiga orang anak tiri yang beliau sangat sayang dan menyayangi dirinya seperti seorang ibu kandung.

Menurut Madammu dalam perkongsian yang dimuatnaik oleh @hazratiadezra yang menceritakan tentang bagaimana dirinya yang sering ditanya tentang kehadiran anak apabila balik kampung dan bagaimana orang membandingkan anak sendiri dan anak sendiri dalam pembahagian hartanya.

Video:

@hazratiadezra

#noir #madammustory #madammunoir #ladyofnoirmalaysia #hazratiadezra #fypシ #foryoupage #foryou #fyp

♬ original sound – missadezra_noir – missadezra_noir

Tidak melenting apabila mendengar soalan begitu tetapi menurut madammu, beliau menjelaskan dengan baik apabila ditanya tentang perkara yang melibatkan cahaya mata ini adalah anugerah Allah S.W.T.

Menjengah ke ruangan komen pula ramai yang simpati dengan nasib yang menimpa madammu dan mendoakan semoga madammu dikurniakan cahaya mata satu hari nanti. Inshaa Allah.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok hazratiadezra

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*