“Mcm bapak-bapak” – Gelagat Lelaki Ini Beleter Sambil Selamatkan Anak Anjing Dalam Longkang Buat Netizen Terhibur

Kita biasa dengar orang tua-tua pesan, jangan main dekat luar waktu hujan. Sebenarnya pesanan tu lebih kepada peringatan untuk tak menyusahkan diri sendiri dan orang lain di kemudian hari. Nanti lepas kena hujan, dem4m selesema batuk apa semua tu, tak ke menyusahkan orang nak jaga atau bawak ke klinik.

Ada satu video pasal main hujan yang min nak share dengan korang kali ni. Yang lain sikit pasal video ni ialah, bukan orang yang main hujan, tapi anak-anak anjing. Seronok sangat main hujan dalam longkang sampai nak keluar tu pun mak anjing tu kena panggil orang tolong.

Membeb3l macam bapak-bapak

Kesian memang kesian kat anak-anak anjing tu. Tapi yang tak boleh blah tu mamat tu memb3bel tak berhenti-henti. Dah macam bapak-bapak dah memb3bel kat anak-anak yang deg1l.

Itu lah pasal, lawak pun ada. Tapi yang penting anak-anak anjing tu berjaya diselamatkan. Sebenarnya seronok main dalam hujan ni. Tapi yang tak bestnya lepas main tul lah. Kena memb3bel dah confirm, demam pulak nanti lagi susah.

Video:

@hezrazenky

main lagi dalam longkang #fyp #dog #puppy #rasain baru tau erti penyesalan

♬ original sound – Me zen – Me zen

Nasib baik ibu anjing tu pandai minta tolong baik-baik. Lepas tu tunjuk anak-anak dia kat mana. Terima kasih kepada brader memb3bel ni, tetap tolong gak anak-anak anjing tu.

Betul, ibu anjing tu bijak. Elok dia panggil orang untuk tolong selamatkan anak dia. Nasib baik tu kebetulan ada orang kat situ untuk tolong. 

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://lobakmerah.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*