[VIDEO] Wanita Men4ngis ‘Perginya’ Kucing Tersayang, Tiada Lagi Teman Suka Dvka

Kehilangan ini bukan hanya kehilangan orang tersayang yang rapat dengan kita tetapi boleh jadi teman yang rapat dengan kita seperti kucing juga boleh menjadi perkara yang menyedihkan bila kucing yang menjadi teman rapat kita meninggalkan kita.

Kucing bukan sahaja menjadi peneman tetapi kadang kala telatahnya yang memang manja dengan individu yang disayanginya membuatkan insan yang menyayangi kucing ini akan terasa kehilangan kucing kesayangan mereka.

Seperti kesedihan yang dialami oleh seorang wanita yang juga kehilangan kucing kesayangannya yang longlai di pangkuannya. Perkongsian video itu di Aplikasi Tik Tok itu menjadi tular apabila wanita itu kelihatan menangis sehingga membasahi tudungnya.

Kehilangan kucing kesayangannya itu mungkin menyebabkan dirinya sangat sedih sehingga dirinya mencivm dan memelvk kucing yang sudah tidak bernyawa itu di pangkuannya. Sungguh sedih melihat wanita itu yang diibaratkan seperti separuh jiwanya pergi bersama kucingnya itu.

Video:

https://www.tiktok.com/@gulakapashanna/video/7087989316722412827?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6892576450387920386

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang berkongsikan kesedihan yang serupa kerana pernah kehilangan kucing kesayangan juga. Jadi mereka amat memahami dan bersimpati dengan kehilangannya itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok gulakapashanna

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*