[VIDEO] Gadis 19 tahun tak pernah p0tong rambut sejak lahir, ambil masa 5 jam untuk sikat… Dig3lar Rapunzel tempatan

Yan berkata dia memerlukan tiga hingga lima jam untuk menyikat rambutnya setiap hari.

SEORANG gadis berusia 19 tahun yang tidak pernah mem0tong rambutnya sejak lahir mula menjadi perhatian netizen.

Selepas video miliknya tular, gadis yang dikenali sebagai Yan itu turut diberi gelaran Rapunzel tempatan.

Bercerita lanjut, Yan berkata dia memerlukan tiga hingga lima jam untuk menyikat rambutnya setiap hari.

Disebabkan kepanjangan rambut yang kini menyamai ketinggian tubvhnya, dia terpaksa memohon bantuan ibunya untuk proses dandanan.

ded4h Yan, ibunya juga akan berzikir bagi memudahkan proses dandanan rambutnya.

VIDEO;

@zo_fi12

sejak buat tik tok, aku baru tau ada spesies manusia yg pgn punya rambut panjang bgt #fyp #fypシ #rapunzel

♬ original sound – I edit🤠👍🏾

“Selalunya kalau mak sikat rambut saya, mak saya akan berzikir ya kawan-kawan. Saya tak tahu kenapa kalau mak saya sikat sambil zikir, nampak macam senang je nak sikat rambut,” ujarnya.

Menurut Yan lagi, dia teringin untuk berambut pendek, namun terpaksa mengekalkan gaya itu atas permintaan ibunya.

Sumber; DETIK / MSTAR

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.sinarviral.kini.blog/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*