Lumrah Jadi Anak Bongsu, Terpaksa Reda Tidur Ruang Tamu Bila Tiba Musim Raya

Bila tiba musim perayaan seperti Hari Raya AidilFitri, apa yang menggembirakan hati semua orang apabila boleh balik kampung untuk beraya bersama sanak saudara dan boleh berkumpul dengan adik beradik yang sekian lama terpisah akibat kekangan hidup masing-masing.

Walaubagaimana pun, apabila berkumpul adik beradik di rumah beramai-ramai sering kali tempat tidur merupakan kebimbangan utama kerana biasanya tak semua mempunyai bilik masing-masing dan anak yang belum lagi berkahwin haruslah memberikan bilik kepada adik beradik yang dah berkahwin.

Begitulah yang berlaku kepada seorang gadis yang merupakan anak bongsu di dalam keluarganya, kerana meminjamkan biliknya kepada abang dan kakaknya ang baru berkahwin, gadis itu tidur di ruang tamu rumahnya apabila adik beradik berkumpul sempena hendak menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Menurutnya, dirinya dengan rela hati memberikan biliknya kepada abang dan kakaknya dan telah bersiap sedia dengan toto di ruang tamu. Memang lumrah menjadi adik bongsu kena beralah dengan adik beradik yang lain.

Video:

@ayrabatrisya17

rindu katil…

♬ bunyi asal – Nurhafizi ZainiπŸ”Ή – 𝙉π™ͺπ™§π™π™–π™›π™žπ™―π™žπŸ¦•

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen yang memberikan komen yang mereka juga mengalami nasib yang sama dan memahami perasaan perasaan dirinya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Tiktok ayrabatrisya17

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*