Pagi Tu Dia Minta Nasi, Telur Goreng, Kicap…” Shuib Menyesal Termarah, Terkilan Tak Sempat Minta Maaf Pada Sarah

Andai ada satu perkara yang terbuku dihati Shuib sehingga kini adalah rasa terkilan tidak dapat memohon maaf pada arw4h isteri kesayangannya, Siti Sarah Raissuddin.

Kata Shuib, dia berasa terkilan kerana termarah pada isterinya di dalam hati hanya kerana arw4h meminta dan teringin untuk menikm4tinasi putih bersama telur goreng dan kicap pada jam 2:30 pagi.

“Dia kejut saya dekat jam dua lebih, saya esok ada kerja, dia tengah sarat ni. Dia kata B I nak makan nasi putih telur mata dengan kicap.

“Saya marah. Tidur… Tengah-tengah tidur saya bangun dalam keadaan marah, saya cakap aduh 2:30 pagi bu.

“Saya ingat lagi momen tu, saya masak telur tu. Saya naik atas, masih lagi dengan marah. Saya bagi dekat dia, dia dapat, seronok sangat dengan nasi tu.

“Walaupun nasi ni dengan kicap dengan telur. Saya nampak dia tengah duduk makan. Dan saya tidur tak teman dia makan,” kongsinya sambil mengalirkan air mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Shuib mended4hkan kisah itu menerusi program RIA X In Person.

Disebabkan itu, Shuib berpesan untuk berbuat baik terutamanya pada ahli keluarga dan orang tersayang kerana tidak tahu bila momen bersama mereka akan berakhir dalam sekelip mata.

“Itu yang saya rasa. Allahuakhbar… Saya cakap. Banyak-banyak benda lah itu satu saya nak cakap, saya nak minta maaf sangat dengan dia.

“Jadi kita kena hargai lebih-lebih lagi orang yang kita sayang. Kita tak tahu tau bila momen Allah nak ambil orang itu,” ujarnya seb4k.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://gempak.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*