Kekasih Hati Cur4ng Depan Mata, Teman Lelaki Cuba Pujuk Kena H1na Pula ‘Dah Lah Gemvk Rupa Pun Tak Ada…’

Sebelum ini, tular sebuah video memaparkan ‘ketabahan’ seorang pemuda selepas mengetahui kekasih hati yang dipercayai berlaku cur4ng di hadapan matanya sendiri. Teman wanitanya ketika itu mengaku sedang berada di rumah menolong ibunya sedangkan dia bersama seorang lelaki lain keluar dari sebuah kafe.

Terbaru, pemuda yang dikenali sebagai Haidar berkongsi sebuah video di laman TikTok, di mana dia membuat permohonan maaf kepada kekasih hatinya atas apa yang telah berlaku.

Saya nak bagitahu awak yang saya nak minta maaf.

Namun, pujukan itu sama sekali tidak berjaya dan gadis ini dikatakan menghina teman lelakinya sebelum meletakkan panggilan tersebut. Di hujung video tersebut, dapat dilihat riak wajah lelaki ini yang gagal menahan seb4k dan mengalirkan air mata.

Minta maaf apa si*l, kau dah malukan aku 1 Malaysia. Kau dah letak gambar aku…Ish kau ni kang.

Awak beritahu saya, apa kurangnya saya, awak beritahu saya tak ada masalah.

Video:

@mhaidarruslan

Balas kepada @lin_korea93 AKU MASIH SAYANG KAN DIA #fyp#fypシ #fypage#fypviral

♬ bunyi asal – Haidar – Haidar

Eh bod*h, bebal dengar sini, kau miskin, dah lah gemvk rupa pun tak ada. Kau ingat setaraf ke dengan aku. Banyak lagi lelaki better daripada kau. Kau jangan buang masa aku boleh.

Bukan itu sahaja, lelaki ini turut akui masih sayang terhadap teman wanitanya dan menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen memberikan kata-kata semangat kepada lelaki ini supaya terus kuat.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*