[VIDEO] Seb4k walaupun bukan anaknya, ia tetap menyusukan anak kucing itu

Tiada apa yang paling besar melainkan kasih ibu. Sifat penyayang bukan sahaja ada pada insan yang bergelar ibu sahaja tetapi kasih ibu itu meliputi semua makhluk termasuklah haiwan. Haiwan juga mempunyai sifat ibu yang penyayang.

Haiwan juga sayangkan anaknya, sering kita lihat banyak haiwan yang menjaga anaknya dan menyusukan anaknya yang masih kecil. Tetapi pernah tak anda melihat haiwan yang menyusukan bukan anaknya bahkan bukan dari jenis haiwan sepertinya lagi.

 

Telah tular sebuah rakaman video yang telah dimuatnaik di laman sosial facebook Reel apabila seekor bervk sedang menyusukan seekor anak kucing. Walaupun bukan bervk sepertinya tetapi disusukan juga anak kucing itu.

Rakaman video itu telah mendapat tontonan beribu orang yang terharu melihat seekor bervk yang menyusukan anak kucing. Kelihatan beruk itu tenang sambil menunggu anak kucing itu meminum susu. Reaksi yang ditunjukkan itu menunjukkan bahawa bervk itu memang ingin menyusukan anak kucing comel itu.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai yang terharu melihat seekor bervk yang mempunyai kasih ibu yang mendalam dan memuji yang bahkan seekor binatang mempunyai perasaan sayang.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : Facebook Dunia Haiwan Malaysia

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*