“Jom balik orang nak solat” Gelagat ibu kucing angkut anak cvri perhatian ramai

Tidak dinafikan bahawa bukan manusia sahaja yang sayangkan anak mereka, kucing pun seperti manusia juga punyai perasaan sayang kepada anak-anaknya. Kucing ialah sejenis haiwan yang sangat menjaga keselamatan anak-anaknya.

Apabila kucing mempunyai anak, kucing itu akan menjaga anaknya itu dan kalau ada sesiapa yang ingin dekat atau ingin mengambil anaknya kucing itu akan lindungi dengan membawa lari anaknya jauh dari “anc4man “ tersebut.

Sebuah rakaman video telah dimuatnaik di instagram reels apabila video itu telah memaparkan seekor kucing yang sedang “mengg1git” leher anaknya untuk dibawa keluar dari sebuah masjid. Sebenarnya teknik “mengg1git” itu tidak menced3rakan anak kucing itu.

Bahkan mengg1git yang dilakukan oleh kucing itu sama seperti manusia yang sedang mendukung anaknya. Mengg1git itu adalah sama seperti mendukung anaknya itu. Kucing akan melakukan “g1gitan” itu jika ianya merasakan anaknya itu tidak selamat di kawasan itu mungkin kerana masjid itu penuh dengan orang yang sedang solat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Himpunan Bahan Lawak (@himpunanbahanlawak)

Apabila menjengah ke ruangan komen pula, pelbagai komen yang ditinggalkan oleh warganet iaitu dah besar dan gemok pun tetap kena angku oleh ibunya lagi. Macam-macam komen yang diberikan oleh warganet kepada kucing comel itu.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Koleksi Viral

Sumber : https://www.instagram.com/himpunanbahanlawak/

Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*